Săftoiu: Stolojan şi Macovei se vor regăsi pe locuri fruntaşe pe lista PDL pentru europarlamentare

Purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu, a declarat, joi, că Theodor Stolojan şi Monica Macovei "se vor regăsi pe locuri fruntaşe" pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, dar a arătat că "este prematur" să spună dacă pe această listă se va afla Elena Băsescu.

193 afișări
Imaginea articolului Săftoiu: Stolojan şi Macovei se vor regăsi pe locuri fruntaşe pe lista PDL pentru europarlamentare

Theodor Stolojan (Imagine: Stefan Micsik/ Mediafax Foto)

"În acest moment nu am foarte multe detalii. Ce pot să spun este că domnul Stolojan sau doamna Macovei cu siguranţă se vor regăsi pe locuri fruntaşe, dar încă nu s-au finalizat listele. Sunt sigur că în momentul în care partidul va finaliza aceste liste le veţi afla în timp util", a precizat Adriana Săftoiu, într-o conferinţă de presă, răspunzând la o întrebare pe această temă.

Săftoiu crede că listele vor fi finalizate până la finalul acestui an.

Întrebată dacă Elena Băsescu s-ar putea afla printre candidaţii PDL pentru alegerile europarlamentare, Adriana Săftoiu a răspuns: "Nu ştiu să vă spun, e prematur".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici