Scandalul nu s-a stins | Europarlamentar PSD: Ieşirile misogine ale lui Ludovic Orban la adresa premierului Viorica Dăncilă sunt inacceptabile

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa a declarat că afirmaţiile incalificate făcute de Ludovic Orban la adresa premierului Viorica Dăncilă nu sunt o premieră în ceea ce priveşte atitudinile pe care le manifestă preşedintele PSD faţă de femei.

219 afișări
Imaginea articolului Scandalul nu s-a stins | Europarlamentar PSD: Ieşirile misogine ale lui Ludovic Orban la adresa premierului Viorica Dăncilă sunt inacceptabile

Scandalul nu s-a stins | Europarlamentar PSD: Ieşirile misogine ale lui Ludovic Orban sunt inacceptabile

„Ludovic Orban este un personaj cu antecedente în ceea ce priveşte manifestările misogine şi ieşirile absolut incalificabile la adresa femeilor. Sunt femei politician, astăzi colege de partid cu Orban, care au căzut victimele comportamentului său suburban. Prin urmare, în cazul actualului preşedinte al PNL nu vorbim despre un accident, ci despre un tip de comportament de neacceptat pentru un politician care mai este şi lider de partid. Lupta politică nu reprezintă o scuză pentru astfel de ieşiri şi m-aş fi aşteptat ca femeile liberale să îl pună la punct pe Orban. Acest om face de ruşine prin comportamentul său chiar partidul pe care îl conduce”, a afirmat Răzvan Popa, printr-un comunicată de presă remis, duminică, MEDIAFAX.

Mai mulţi lideri PSD, cum ar fi fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor, liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, ministrul pentru românii de pretutindeni, Natalia Intotero sau Organizaţia Femeilor Social-Democrate au reacţionat, după ce preşedintele PNL Ludovic Orban a spus despre premierul Viorica Dăncilă că este „o tăntică incultă, analfabetă”.

Ludovic Orban a afirmat, într-o postare făcută vineri seara pe Facebook, că premierul Dăncilă, „o tăntică incultă, analfabetă” dar tot mai „tupeistă şi mai obraznică” a comis o crimă cu premeditare împotriva economiei româneşti, prin adoptarea de către Guvern a ordonanţei de urgenţă privind măsurile fiscale.

Liderul liberal a adăugat că nu-i mai acordă circumstanţe atenuante şefului Executivului, precizând că „prostia afişată a fost doar o aparenţă”.

Guvernul a adoptat, în şedinţa de vineri, printr-o ordonanţă de urgenţă, „taxa pe lăcomie”, prin care băncile plătesc un impozit pe active, dacă nivelul ROBOR aplicat creditor depăşeşte 2%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici