Şcoala tinerilor democrat-liberali, sub sloganul "Înainte prin dreapta"

Şcoala organizaţiei de tineret a PDL, care se desfăşoară în perioada 13-15 septembrie la Eforie Nord, are drept slogan "Înainte prin dreapta", participanţii purtând de altfel şi tricouri inscripţionate cu acest mesaj.

567 afișări

Şcoala tinerilor democrat-liberali are loc, de joi până sâmbătă, la Hotel Dunărea din Eforie Nord.

La reuniunea de joi, tinerii participanţi, care purtau tricouri albe pe care era înscris cu albastru sloganul "Înainte prin dreapta", i-au avut printre invitaţi pe prim-vicepreşedinţii PDL Mihai Stănişoară şi Cezar Preda, precum şi pe vicepreşedinţii Traian Ungureanu şi Cristian Boureanu, acesta din urmă îndemnându-i pe tineri, în intervenţia sa, să se şi distreze.

"Distraţi-vă, apăraţi-vă dreptul la a vă distra, nu vrem să conduceţi o societate încrâncenată, normalitatea presupune absenţa falsităţii", a spus el.

Tinerii democrat-liberali se vor întâlni în zilele următoare şi cu alţi membri ai conducerii partidului, între care Vasile Blaga, dar şi cu parteneri ai PDL din polul de centru-dreapta, precum Mihai Răzvan Ungureanu şi Aurelian Pavelescu. În programul evenimentului nu figurează şi prezenţa lui Mihail Neamţu.

Vineri la prânz începe, la Costineşti, şi "Şcoala de training" a femeilor democrat-liberale, intitulată "Respect pentru România, respect pentru femei", aceasta urmând să se desfăşoare în perioada 13-16 septembrie şi să aibă printre invitaţi o serie de lideri ai partidului.

În 2011, lucrările şcolii de vară a PDL, care a avut loc între 1 şi 4 septembrie la Eforie Nord, s-au desfăşurat sub sloganul "Smart & Right", scris cu verde şi albastru, inscripţionat pe tricourile albe ale participanţilor, pe care apărea emblema "Tineretul democrat-liberal".

La acea ediţie a şcolii de vară a OTPDL a participat şi preşedintele Traian Băsescu, care a declarat între altele că a întâlnit-o pe Albă ca Zăpada, despre care a spus că este "Smart&Right", aluzie la sloganul tinerilor democrat-liberali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici