Scutaru: Iohannis a ajuns principalul pericol al planetei, pentru PSD, după Osama Bin Laden

Liderul deputaţilor PNL, George Scutaru, a declarat, joi, că prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, a devenit pentru PSD principalul "pericol al planetei" după Osama Bin Laden, acuzând campania prin care liderul PNL este acuzat de faptul că ar fi sprijinit de "cercuri de la Moscova".

347 afișări
Imaginea articolului Scutaru: Iohannis a ajuns principalul pericol al planetei, pentru PSD, după Osama Bin Laden

Liderul deputaţilor PNL, George Scutaru (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"În cursul după-amiezii au început să agite o nouă temă în spaţiul public, aşa-zisa legătură sau susţinere a lui Klaus Iohannis din partea unor cercuri de la Moscova, ca şi cum Klaus Iohannis şi nu Victor Ponta, de fapt, ar dori să promoveze o nouă axă Bucureşti-Moscova–Beijing. Deci, este o campanie murdară şi colegii noştri care se ocupă de toate aspectele juridice mâine vor sesiza CNA pentru materialele care au fost difuzate în această după-amiază atât la România TV, cât şi la Antena 3. Este o campanie murdară pe care PSD o promovează încercând să evite temele principale de discuţii. Aşa au fost atacuri la adresa lui Klaus Iohannis pe toată durata campaniei, de parcă Klaus Iohannis ar fi fost principalul pericol al planetei, eventual după Osama Bin Laden. Acuma cu Bin Laden americanii au rezolvat-o, dar a rămas o mare probleme pentru umanitate: ce se întâmplă cu Klaus Iohannis", a declarat Scutaru.

Liderul deputaţilor PNL a menţionat că, în schimb, premierul Victor Ponta urma să aibă o vizită la Moscova în cursul acestui an, care a fost însă contramandată ca urmare a invadării Ucrainei.

De asemenea, liderul deputaţilor PDL, Tinel Gheorghe, a amintit faptul că din luna aprilie a fost propusă o declaraţie politică a Parlamentului care să condamne invadarea Ucrainei, dar care nu a mai fost adoptată din cauza tergiversărilor PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici