Se naşte Bugetul: Ministrul Finanţelor, consultări cu primarii şi cu şefii de consilii judeţene

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a avut consultări cu reprezentanţi ai structurilor asociative ale administraţiei publice locale, primari şi preşedinţi de consilii judeţene, pentru pregătirea bugetului pe 2024.

223 afișări
Imaginea articolului Se naşte Bugetul: Ministrul Finanţelor, consultări cu primarii şi cu şefii de consilii judeţene

Se naşte Bugetul: Ministrul Finanţelor, consultări cu primarii şi cu şefii de consilii judeţene

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat, luni, că, în contextul elaborării bugetului pentru 2024, a avut consultări cu reprezentanţi ai structurilor asociative ale administraţiei publice locale.

„Vrem pentru 2024 un buget extrem de consistent al investiţiilor orientate spre dezvoltare, adică un nou record de alocare pentru investiţii publice. Reprezentanţii structurilor asociative au cerut cuprinderea în legea bugetului pentru anul 2024 a sumelor necesare finalizării proiectelor care intră sub incidenţa programelor guvernamentale (PNI “Anghel Saligny”, PNDL I şi II, CNI, ANL şi alte programe în derulare)”, a declarat Boloş, potrivit Ministerului Finanţelor.

Boloş i-a asigurat pe primari şi pe preşedinţii consiliilor judeţene că lucrurile vor decurge normal şi că vor fi protejate judicios atât investiţiile din fonduri europene, cât şi cele realizate din bugetul naţional.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici