Şedinţa Comisiei de revizuire a Constituţiei, amânată pentru 3 februarie, urmare a condiţiilor meteo

Senatorul PSD Ion Chelaru a declarat duminică pentru MEDIAFAX că şedinţa Comisiei de revizuire a Constituţiei programată pentru luni a fost amânată pentru data de 3 februarie, din cauza condiţiilor meteorologice.

243 afișări
Imaginea articolului Şedinţa Comisiei de revizuire a Constituţiei, amânată pentru 3 februarie, urmare a condiţiilor meteo

Şedinţa Comisiei de revizuire a Constituţiei, amânată pentru 3 februarie, urmare a condiţiilor meteo (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Chelaru, vicepreşedinte al comisiei, a precizat că la nivelul biroului Comisiei de revizuire a Constituţiei s-a decis amânarea reuniunii de luni, care ar fi trebuit să aibă loc la ora 13.00, pentru data de 3 februarie, de la ora 11.00.

”Estimăm că forma amendată a proiectului de revizuire a Constituţiei o vom finaliza în câteva zile, începând cu data de 3 februarie, pentru ca apoi să o înaintăm Curţii Constituţionale şi Comisiei de la Veneţia”, a mai precizat Chelaru.

În şedinţa de luni a Comisiei de revizuire a Constituţiei urmau să fie analizate amendamentele care au reieşit din observaţiile Comisiei de la Veneţia şi ale Consiliului Legislativ. Documentul de 120 de pagini, obţinut de MEDIAFAX, cuprinde punctual modificările la care membrii Comisiei de revizuire ar putea renunţa ori care trebuie rediscutate.

Unele din prevederile iniţiale din proiectul de revizuire a Constituţiei urmează să fie rediscutate, amendate sau chiar eliminate în urma observaţiilor Comisiei de la Veneţia şi Consiliului Legislativ, în unele cazuri fiind vorba despre elemente esenţiale, potrivit documentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici