Şedinţa pentru instituirea unor măsuri „clare şi restrictive” are loc miercuri, de la ora 17:30. Cine va participa

  • Şedinţa de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, anunţată de Klaus Iohannis, va avea loc miercuri, de la 17.30.
  • Şeful statului anunţa marţi instituirea unor măsuri „clare şi restrictive”.
3588 afișări
Imaginea articolului Şedinţa pentru instituirea unor măsuri „clare şi restrictive” are loc miercuri, de la ora 17:30. Cine va participa

Şedinţa pentru instituirea unor măsuri „clare şi restrictive” are loc miercuri, de la ora 17:30. Cine va participa

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va avea miercuri, ora 17:30, la Palatul Cotroceni, o şedinţă de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la care vor participa Prim-ministrul Florin Cîţu, ministrul interimar al Sănătăţii, Attila-Zoltán Cseke, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, dr. Adriana Pistol, şi coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Iohannis anunţa marţi instituirea unor măsuri „clare şi restrictive”.

„Pentru a opri acest val pandemic foarte agresiv, sunt necesare măsuri urgente care să stopeze transmisia comunitară intensă şi este nevoie de ele acum. Fie că vorbim de Certificatul verde adoptat în regim de urgenţă de către Parlament sau de alte măsuri capabile să reducă pe termen scurt mobilitatea şi interacţiunea umană, nu trebuie să mai pierdem nicio clipă în a le asuma şi pune în aplicare, indiferent cât de nepopulare ar părea. Orice zi pierdută sau de ezitare poate avea efecte dramatice pentru noi toţi, ca societate”, spunea şeful statului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici