Şedinţă solemnă a Parlamentului pentru marcarea a 26 de ani de la Revoluţie

Senatorii şi deputaţii vor ţine luni o şedinţă solemnă pentru a marca 26 de ani de la Revoluţia din 1989, a declarat vicepreşedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, după o şedinţă a Biroului Permanent al Senatului.

516 afișări
Imaginea articolului Şedinţă solemnă a Parlamentului pentru marcarea a 26 de ani de la Revoluţie

Şedinţă solemnă a Parlamentului pentru marcarea a 26 de ani de la Revoluţie (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Chelaru a spus că luni, la ora 16.00, va fi convocat un plen comun pentru o şedinţă solemnă, care marchează împlinirea a 26 de ani de la Revoluţia din 1989.

"În Biroul Permnent s-a stabilit programul pentru luni şi marţi. La ora 13.00 va fi BP al Senatului, la 14.00 vor fi Birouri Permanente reunite, în vederea convocării unui plen comun pentru ora 16.00. La ora 17.00, luni, programul va continua în fiecare Cameră, cu programul legislativ pană la epuizarea tuturor proiectelor, în ideea sa nu se intre în anul urmator cu proiecte restante sau cu proiecte pentru care exista pericolul sa fie adoptate tacit. Şedinţa solemnă va marca împlinirea a 26 de ani de la Revoluţia din 1989", a delcarat Ioan Chelaru, după şedinţa Biroului Permanent al Seantului.

Parlamentarii intră în vacanţă parlamentară săptămâna viitoare, miercuri fiind ultima zi în care cele două Camere mai au activitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici