Şeful filialei PNL Covasna, Marius Lucian Obreja, a fost numit de Ponta la conducerea AVAS

Preşedintele filialei teritoriale PNL a judeţului Covasna, Marius Lucian Obreja, a fost numit preşedinte al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), în locul lui Aurelian Popa, eliberat din funcţie. Schimbarea a fost efectuată prin decizie a premierului Victor Ponta.

387 afișări
Imaginea articolului Şeful filialei PNL Covasna, Marius Lucian Obreja, a fost numit de Ponta la conducerea AVAS

Şeful filialei PNL Covasna, Marius Lucian Obreja, a fost numit de Ponta la conducerea AVAS (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

În martie, Marius Obreja a fost anunţat de către PNL drept candidat din partea USL pentru Consiliul Judeţean Covasna la alegerile locale din acest an.

Din 2010 şi până în prezent, noul şef AVAS a condus societatea Pro Breco din Covasna, producător de nutreţuri pentru animale, după ce anterior a fost administrator al acestei firme.

Premierul a mai decis Szenczi Bianka să nu mai ocupe funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice, postul fiind preluat de Mircea Fechet (PNL), consilier local Bacău.

La conducerea Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii a fost numit Răzvan Taras (PSD), consilier judeţean Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici