Senatorii vor lucra în 25-26 noiembrie în teritoriu, urmare a programului vizitei premierului chinez

Plenul Senatului a decis, marţi, ca senatorii să activeze în teritoriu săptămâna viitoare luni şi marţi, 25 şi 26 noiembrie, deoarece la Palatul Parlamentului se va desfăşura întâlnirea prim-miniştrilor din China şi Europa Centrală şi de Est şi Forumul Economic China - Europa Centrală şi de Est.

106 afișări
Imaginea articolului Senatorii vor lucra în 25-26 noiembrie în teritoriu, urmare a programului vizitei premierului chinez

Senatorii vor lucra în 25-26 noiembrie în teritoriu, urmare a programului vizitei premierului chinez

Decizia a fost criticată de senatorul PDL Nicolae Vlad Popa.

"Aş vrea să învederez Senatului că nu este normal, chiar dacă este o vizită extraordinar de importantă, ca programul acestei instituţii, cea mai importantă în legiferarea în ţara noastră, să fie modificat pe motivaţia respectivă, pentru că în nicio ţară din Europa, nici măcar la Parlamentul European, la cele mai înalte vizite nu există o perturbare a programului de lucru al Senatului", a subliniat acesta.

În replică, senatorul PSD Georgică Severin a amintit că acelaşi Parlament, "cu amabilitate", a acceptat modificarea programului de lucru când în Palatul Parlamentului a avu loc o reuniune a Partidului Popular European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici