Senatorul Constantin Cibu a demisionat din PNL şi şi-a semnat adeziunea la UNPR

Senatorul Constantin Sever Cibu declarat marţi pentru MEDIAFAX, că şi-a dat demisia din PNL şi a semnat adeziunea la UNPR, anunţând că va face parte începând cu această zi din grupul senatorilor independenţi.

114 afișări
Imaginea articolului Senatorul Constantin Cibu a demisionat din PNL şi şi-a semnat adeziunea la UNPR

Senatorul Constantin Cibu a demisionat din PNL şi şi-a semnat adeziunea la UNPR (Imagine: www.senat.ro)

Întrebat dacă şi-a dat demisia din PNL şi s-a înscris în UNPR, Cibu a confirmat, refuzând însă să dea mai multe detalii, dar menţionând că explicaţiile se găsesc pe site-ul "infobraila.ro".

Potrivit acestui site, Cibu a menţionat că a părăsit PNL pentru că nu mai regăseşte în acest partid.

"Nu mă mai regăsesc în acest partid, în condiţiile în care am fost tratat cu indiferenţă de conducerea acestuia. De altfel, aşa sunt trataţi mai toţi parlamentarii liberali, lucru care îi nemulţumeşte într-o foarte mare măsură. Nu există comunicare între preşedinte şi parlamentari, iar aceasta s-a văzut, în cazul meu, în dese rânduri. Acum câteva minute am semnat adeziunea la UNPR, în prezenţa preşedintelui Gabriel Oprea, nu a oricui", a spus Cibu.

El a mai spus, conform sursei citate, că este foarte supărat că moţiunea de cenzură iniţiată de PSD nu a trecut din cauza câtorva voturi, pe care PNL ar fi trebuit să le aibă, dacă exista preocupare din partea conducerii centrale a partidului pentru oprirea plecării parlamentarilor.

"Nu s-a întâmplat aşa ceva, ba dimpotrivă, am fost trataţi cu indiferenţă. La fel s-a întâmplat şi în cazul eşecului votarii domnului Meleşcanu la Curtea Constituţională, când iarăşi câteva voturi au contat enorm. În condiţiile în care lucrează conducerea PNL cu parlamentarii, în special al modului în care colaborează secretarul general cu aceştia, era evident că locul meu nu mai era aici", a mai declarat senatorul Cibu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici