Senatorul Ion Ruşeţ a fost ales preşedinte al PDL Gorj

Senatorul Ion Ruşeţ a fost ales, sâmbătă, preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Gorj în cadrul Consiliului de Coordonare al filialei, el fiind singurul candidat la această funcţie.

65 afișări
Imaginea articolului Senatorul Ion Ruşeţ a fost ales preşedinte al PDL Gorj

Senatorul Ion Ruşeţ a fost ales preşedinte al PDL Gorj (Imagine: Mediafax Foto)

Ion Ruşeţ a fost votat pentru funcţia de preşedinte al PDL Gorj de 541 de delegaţi, în timp ce cinci au votat "împotrivă".

Senatorul Ion Ruşeţ, care era preşedinte interimar al organizaţiei, a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte al organizaţiei.

La ora transmiterii acestei ştiri, participanţii la şedinţa Consiliului de Coordonare votează restul membrilor conducerii organizaţiei, printre candidaţii la un post de prim-vicepreşedinte numărându-se şi secretarul de stat Marcel Hoară.

La Consiliul Judeţean de Coordonare al PDL desfăşurat sâmbătă, la Târgu Jiu, au participat preşedintele partidului, Emil Boc, secretarul general al formaţiunii, Vasile Blaga, şi ministrul Traian Igaş.

Ion Ruşeţ a fost numit preşedinte interimar al PDL Gorj în noiembrie 2010. Ruşeţ a fost ales senator PDL în colegiul 2 din judeţul Gorj în toamna anului 2008, el fiind de 18 ani în diferite funcţii de conducere la sindicatele din minerit şi energie. Anterior, între 1990 şi 1992 a fost primar al comunei Dragoteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici