Senatorul PSD Mihai Fifor ar putea fi propus ministru al Transporturilor

Senatorul PSD Mihai Fifor, preşedinte al comisiei pentru transporturi şi energie, ar putea fi nominalizat de către premierul Victor Ponta pentru postul de ministru al Transporturilor, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse guvernamentale.

637 afișări
Imaginea articolului Senatorul PSD Mihai Fifor ar putea fi propus ministru al Transporturilor

Senatorul PSD Mihai Fifor ar putea fi propus ministru al Transporturilor (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Ioan Rus a demisionat, în urmă cu o săptămână, din postul de ministru al Transporturilor, în urma declaraţiilor sale referitoare la românii din străinătate.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, la o emisiune la Digi 24, în contextul în care vorbea despre românii din străinătate şi despre cât câştigă aceştia muncind în construcţii, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, că "de banii ăştia copiii se fac golani acasă, iar nevasta curvă".

Rus a fost numit ministru al Transporturilor în iunie anul trecut.

Mihai Fifor, în vârstă de 45 de ani, absolvent al Facultaţii de Litere a Universităţii din Craiova, este la primul mandat de senator de Dolj, fiind preşedintele Comisiei pentru transporturi şi energie din Senat.

Din 2010, el este preşedinte al PSD Craiova.

În perioada 1994-2001, a fost cercetător la Institutul de Cercetări socio-umane "C. S. Nicolaescu-Plopşor", apoi a fost director al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj, post ocupat pana în anul 2005. Din 2005 şi până în 2009, Mihai Fifor a fost manager al Muzeului Olteniei din Craiova, iar în 2009 a fost, o perioadă, secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, în acelaşi an el revenind la conducerea Muzeului Olteniei, până în 2012. Tot în 2012, a fost din nou secretar de stat în MAI, din luna mai şi până în decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici