Senatul cumpără anvelope de vară, maşini de montat/demontat anvelope şi de echilibrat roţi

Senatul cumpără anvelope de vară pentru autoturismele senatorilor, maşini de montat şi demontat anvelope şi de echilibrat roţi, aparat de sudură, dar şi nisip, potrivit anunţurilor publicate pe site-ul forului legislativ.

154 afișări
Imaginea articolului Senatul cumpără anvelope de vară, maşini de montat/demontat anvelope şi de echilibrat roţi

Senatul cumpără anvelope de vară, maşini de montat/demontat anvelope şi de echilibrat roţi (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Astfel, Senatul achiziţionează 28 de anvelope de vară pentru Audi A6, 28 pentru Passat şi Vectra, 20 de anvelope pentru Volkswagen Jetta şi 4 pentru Peugeot 407.

Specificaţii tehnice pentru anvelope sunt durată de viaţă şi confort în funcţionare, adică rezistenţă ridicată faţă de eforturile ce apar la rulare, frânare, viteză, şocuri, dominarea fenomenului de acvaplanare, manevrabilitate la viteze mari, stabilitate de frânări puternice, zgomot redus de rulare, perioada de garanţie cerută fiind de minim 2 ani sau 40.000 km de rulare.

Livrarea se va face în 7 zile de la semnarea contractului la sediul Senatului, iar atribuirea contractului se va face pe SEAP, termenul fiind până la 15 aprilie 2015.

Senatul mai achiziţionează şi aparat de sudură şi echipament de vulcanizare autoturisme care conţine maşină semi-automată de montat demontat anvelope de autoturisme, cu braţ oscilant, precum şi o maşină de echilibrat roţi pentru turisme şi autovehicule comerciale uşoare,

Alte achiziţii făcute de Senat sunt pentru piese de schimb la echipamentele sanitare, printre care 20 de bucăţi de robinet pişoar temporizat, 30 de bucăţi de robinet sublavoar, 10 baterii de baie şi duş monocomandă, 5 bucăţi lavoar şi 15 capace de vas wc şi 3 oglinzi de baie.

Senatul mai cumpără şi 48 de metri cubi de nisip spălat pentru efectuarea de lucrări de reparaţii la aleile pietonale de acces în incinta Palatului Parlamentului.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici