Severin se va autosuspenda şi din PSD, nu doar din funcţiile deţinute - surse

Europarlamentarul PSD Adrian Severin a convenit, marţi dimineaţă, cu preşedintele partidului, Victor Ponta, să se autosuspende şi din partid, ca soluţie de compromis după acuzaţiile care i-au fost aduse de publicaţia "The Sunday Times".

22 afișări
Imaginea articolului Severin se va autosuspenda şi din PSD, nu doar din funcţiile deţinute - surse

Severin se va autosuspenda şi din PSD, nu doar din funcţiile deţinute (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Surse din conducerea PSD au declarat, pentru MEDIAFAX, că soluţia convenită de Ponta şi Severin a fost ca acesta din urmă să se autosuspende şi din PSD, nu doar din funcţiile deţinute şi din calitatea de membru al Biroului Permanent Naţional.

Sursele citate au arătat că soluţia a fost propusă de Severin, ca fiind una "similară" cu varianta convenită, la nivelul Parlamentului European, cu liderul grupului socialist, Martin Schultz.

În acest fel, Severin nu demisionează nici din Parlamentul European, nici din PSD şi, corespunzător, nu a fost exclus nici din grupul socialist, nici din PSD, el retrăgându-se atât din grup, cât şi din calitatea de membru al PSD.

Eurodeputatul PSD Adrian Severin a declarat, luni seară, pentru MEDIAFAX, că a convenit cu Martin Schultz să se retragă din grupul socialiştilor europeni, dar a adăugat că nu îşi va da demisia din Parlamentul European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici