Silviu Prigoană a revenit în PDL

Deputatul Silviu Prigoană s-a reînscris în PDL, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, liderul deputaţilor democrat-liberali Mircea Toader.

28 afișări
Imaginea articolului Silviu Prigoană a revenit în PDL

Silviu Prigoană a revenit în PDL (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Domnul Silviu Prigoană şi-a făcut reintrarea în partid ieri, alaltăieri, la organizaţia sector 3 Bucureşti", a spus Toader, adăugând că Prigoană demisionase din această organizaţie după ce a avut o opinie separată faţă de partid în legătură cu opţiunea politicienilor pentru politică sau afaceri.

Mircea Toader a arătat că l-a susţinut pe Prigoană să reintre în partid şi a apreciat că acesta putea să facă acest lucru şi pentru faptul că demisionase şi nu fusese exclus din PDL.

De altfel, Toader a precizat că, şi după demisia din PDL, Silviu Prigoană a participat ca independent la şedinţele grupului parlamentar al democrat-liberalilor din Cameră, Regulamentul Camerei permiţând acest lucru.

Deputatul Silviu Prigoană a demisionat, în 1 iunie, din PDL.

Deputatul Silviu Prigoană declara atunci că şi-a dat demisia din PDL pentru că partidul a luat decizia de a se opta între politică şi calitatea de acţionar la fime care au afaceri cu statul, menţionând că, dacă o lege ar fi prevăzut că nu poate fi şi deputat şi acţionar, ar fi demisionat din Parlament.

În 21 iulie, el a declarat că va reveni în PDL în momentul în care partidul îşi va schimba atitudinea faţă de oamenii de afaceri, afirmând că el s-a simţit "dat la o parte" atât timp cât a fost pus în situaţia să aleagă între politică şi afaceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici