Soluţia lui Ponta: Eu prezint date procurorului, Guvernul lucrează, fiecare îşi vede de treabă

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, apreciază că soluţia de ieşire din situaţia actuală, generată de cererea DNA pentru urmărirea sa penală, este să prezinte procurorului toate datele cerute, Guvernul să fie lăsat să îşi continue activitatea şi "fiecare să îşi vadă de treaba lui", inclusiv Iohannis.

124 afișări
Imaginea articolului Soluţia lui Ponta: Eu prezint date procurorului, Guvernul lucrează, fiecare îşi vede de treabă

Soluţia lui Ponta: Eu prezint date procurorului, Guvernul lucrează, fiecare îşi vede de treabă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Şi preşedintele Iohannis are treaba lui, să şi-o facă", a spus Ponta, la Antena 3.

El a arătat că Guvernul trebuie lăsat să lucreze deoarece urmează să aplice proiecte importante care nu pot fi amânate, precum Codul Fiscal, Master Planul de transport, Legea salarizării bugetarilor.

Premierul Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat. De asemenea, DNA cere Camerei Deputaţilor avizarea urmăririi penale pe numele premierului şi pentru conflict de interese.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut lui Ponta să demisioneze, însă premierul a refuzat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici