VIDEO Grindeanu: Asocierea mea cu serviciile secrete, o conspiraţie existentă doar în mintea lui Dragnea/ Relaţia noastră s-a stricat când am văzut că dinamita activitatea guvernului

Premierul Sorin Grindeanu a respins, joi seara, asocierea sa cu serviciile secrete, catalogând-o drept o ”conspiraţie existentă probabil doar în mintea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea”, afirmând că nu el a fost ”la partide de tenis şi la şpriţuri cu reprezentanţi ai serviciilor secrete”.

3881 afișări
Imaginea articolului VIDEO Grindeanu: Asocierea mea cu serviciile secrete, o conspiraţie existentă doar în mintea lui Dragnea/ Relaţia noastră s-a stricat când am văzut că dinamita activitatea guvernului

Sorin Grindeanu: Asocierea mea cu serviciile secrete, o conspiraţie existentă doar în mintea lui Dragnea (Imagine: ANDREEA ALEXANDRU/MEDIAFAX FOTO)

”Văd că încearcă cu disperare să mă asocieze cu servicii secrete, cu preşedintele României, că e cineva în spate care dirijează... Suntem într-o conspiraţie din asta aşa, probabil existentă doar în mintea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea”, a declarat Sorin Grindeanu.

El a ţinut să arate că nu el este cel care a avut întâlniri cu reprezentanţii serviciilor secrete, ci Liviu Dragnea.

”Nu eu am fost la partide de tenis, nu eu am fost la şpriţuri cu reprezentanţi ai serviciilor secrete. Aşa că să se gândească dl Liviu Dragnea mai bine când spune aceste lucruri, pentru că voi avea, dacă ă să continue, reacţii şi mai puternice pe acest subiect. Dincolo de faptul că toată această idee este în mod evident o minciună, o minciună”, a conchis premierul.

Grindeanu: Relaţia cu Dragnea s-a stricat când am văzut că dinamita activitatea guvernului

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi seară, că şi-a schimbat opinia în privinţa lui Liviu Dragnea când a constatat că acesta, deşi "pe faţă" îi spunea că toate lucrurile sunt în regulă, "în spate făcea cam tot ceea ce e posibil pentru dinamitarea activităţii guvernului", dând ca exemplu PNDL 2.

Premierul Sorin Grindeanu, întrebat fiind în timpul unei conferinţe de presă, când s-a stricat relaţia pe care o avea cu Liviu Dragnea, a răspuns: "De când am început să aud, dinspre surse, că deşi pe faţă mi se spunea că toate lucrurile sunt în regulă, mergem înainte, iar în spate se făcea cam tot ceea ce e posibil pentru dinamitarea activităţii guvernului".

El a dat ca exemplu programul PNDL 2.

"Cam de o lună şi ceva PNDL 2 trebuia să fie lansat. Ordinele pentru PNDL 2 trebuiau să fie date către judeţe. Eu nu vreau să mă gândesc că au fost oprite ordinele pentru lucrările în judeţe în aşteptarea acestui CEx (în care a fost exclus din PSD - n.r.). Numai că aceste ordine puteau fi date pe criterii transparente de vreo lună şi ceva. Nu s-au dat, din păcate”, a conchis premierul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici