Sorin Oprescu şi-a depus candidatura pentru Preşedinţie

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, şi-a depus, vineri, la BEC, candidatura pentru Preşedinţie, invitând românii să fie alături de el, pentru că "este momentul schimbării".

28 afișări
Imaginea articolului Sorin Oprescu şi-a depus candidatura pentru Preşedinţie

Sorin Oprescu şi-a depus candidatura pentru Preşedinţie (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Oprescu a ajuns la BEC după ora 10.30, fiind întâmpinat de un grup de susţinători, veniţi cu un autocar alb pe care se putea citi sloganul "Hai România!" şi "Oprescu preşedinte", între acestea fiind inscripţionat semnul electoral - steaua cu şapte colţuri, de culoare albastră.

După ce şi-a depus candidatura, alături de cele 400.000 de semnături, el a spus, răspunzând unei întrebări, că are emoţii "ca de obicei, ca orice om normal".

"Cred că tărie că, aşa cum vindecarea nu vine de la sine, nici curajul nu se afirmă stând în casă. Cred că tărie că oamenii independenţi sunt foarte mulţi, cei mai mulţi în ţara asta. Dacă te iei după sondaje, nici nu mai contează alegerile. Eu le spun concetăţenilor mei că aceste alegeri contează, aşa că îi invit cu toată dragoestea la vot. Îi invit cu toată dragostea în susţinerea mea pentru că cred că tărie că este momentul schimbării. Hai România! Mulţumesc", a spus Oprescu.

Potrivit reprezentanţilor BEC, Oprescu a adus circa 400.000 de semnături în sprijinul candidaturii sale.

El a dat mâna cu cei prezenţi, după care a ieşit din sediul BEC, fiind întâmpinat de susţinători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici