Sorina Plăcintă a plâns în plen, în faţa Elenei Udrea: "Nu mai pot". Senatorul a declarat că votează moţiunea

Senatorul PDL Sorina Plăcintă, despre care s-a afirmat că ar urma să plece la PNL, a discutat, într-o bancă din plen cu Elena Udrea, Plăcintă plângând şi spunând: "Nu mai pot". Senatorul Sorina Plăcintă a declarat, întrebată de jurnalişti dacă va vota moţiunea de cenzură, că va vota, ea spunând acestea cu voce tremurândă.

6405 afișări
Imaginea articolului Sorina Plăcintă a plâns în plen, în faţa Elenei Udrea: "Nu mai pot". Senatorul a declarat că votează moţiunea

Sorina Plăcintă a plâns în plen, în faţa Elenei Udrea: "Nu mai pot". Senatorul a declarat că votează moţiunea

Ea a spus că nu este ameninţată de nimeni, răspunzând de asemenea unei întrebări.

Anterior, senatorul PDL Sorina Plăcintă, despre care s-a afirmat că ar urma să plece la PNL, a avut o discuţie într-o bancă din plen cu Elena Udrea, Plăcintă plângând şi spunând: "Nu mai pot".

Elena Udrea a sosit cu puţin timp în urmă la sala de plen. Ea a fost întrebată de ziarişti dacă senatorul PDL Sorina Plăcintă va trece la PNL, Udrea răspunzând că aceasta a condamnat ferm plecările din partid, arătând că nu crede că aceasta a abandonat "principiile de ieri până astăzi".

"Ea face parte din echipa de campanie de la Bucureşti şi şi-a afirmat explicit punctul de vedere legat de plecările din partid pe care le-a condamnat ferm şi a vorbit foarte mult despre principiile organizaţiei. Deci, nu cred că doamna Plăcintă a abandonat principiile de ieri până astăzi", a spus Elena Udrea, după ce a fost întrebată despre zvonul că Sorina Plăcintă ar pleca din partid.

Imediat după ce a dat declaraţii, Elena Udrea a intrat în sala de plen şi a mers direct la banca în care se afla Sorina Plăcintă.

Udrea s-a aşezat lângă Plăcintă, iar în timpul discuţiei senatoarea a început să plângă, spunând de mai multe ori: "Nu mai pot".

După aproximativ zece minute de discuţii cu Udrea, timp în care Plăcintă a plâns, la cele două a venit Radu F.Alexandru. Acesta a condus-o pe Sorina Plăcintă până la ieşirea din sală, iar Udrea a rămas în plen şi a mers să discute cu alţi parlamentari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici