Staff-ul lui Băsescu a reuşit "recuperarea" site-ului clonat

Staff-ul de campanie a lui Traian Băsescu anunţă că a reuşit "recuperarea" site-ului www.traianbasescu.ro, care clonase www.basescu.ro, purtătorul de cuvând Sever Voinescu declarând că se aşteaptă ca astfel de site-uri clonate să mai apară în spaţiul virtual.

47 afișări
Imaginea articolului Staff-ul lui Băsescu a reuşit "recuperarea" site-ului clonat

Staff-ul lui Băsescu spune că a reuşit "recuperarea" site-ului clonat

"Campania murdară a candidaţilor coalizaţi împotriva lui Traian Băsescu a ajuns şi pe internet. A fost falsificat şi fraudat conţinutul unui site şi această fraudă a fost rapid acoperită de specialiştii noştri. Ne aşteptăm ca asemenea cazuri să mai apară. Le privim însă cu calm, pentru că vom reacţiona imediat", a declarat pentru MEDIAFAX Sever Voinescu.

El şi-a exprimat speranţa că această campanie electorală se va desfăşura în conformitate cu principiul fundamental al oricărei campanii electorale, "anume acela de a informa corect cetăţenii
în legătură cu intenţiile fiecărui candidat".

La momentul difuzării acestei ştiri, conţinutul siteului www.traianbasescu.ro este identic cu cel al siteului oficial de campanie pentru referendum al lui Traian Băsescu, www.basescu.ro.

Site-ul www.traianbasescu.ro aparţine unei persoane fizice, iar domeniul a fost rezervat în aprilie 2007, moment care corespunde cu suspendarea din funcţie a şefului statului.

Site-ul de campanie pentru referendum al preşedintelui Traian Băsescu, www.basescu.ro, fusese clonat, păstrându-se aspectul grafic dar parafrazându-se mesajele şefului statului, inclusiv sloganul, care din "De ce le e frică nu scapă" devenise "De ce ţi-e frică, păsărică?".

Mesajele "471 - 300 parlamentari" şi "Hai la referendum!", postate pe site-ul preşedintelui, au devenit, pe site-ul www.traianbasescu.ro, "1 mandat - 0 rezultate" şi, respectiv, "Hai la revedere!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici