Stănişoară: Vasile Blaga poate fi o variantă pentru conducerea PDL, are nişte atuuri puternice

Preşedintele PDL Mehedinţi, Mihai Stănişoară, susţine că Vasile Blaga poate fi o variantă pentru conducerea partidului, întrucât are "atuuri puternice" şi exclude posibilitatea ca Mihai Răzvan Ungureanu să preia şefia formaţiunii democrat-liberale.

359 afișări
Imaginea articolului Stănişoară: Vasile Blaga poate fi o variantă pentru conducerea PDL, are nişte atuuri puternice

Vasile Blaga (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Mihai Stănişoară, care este şi vicepreşedinte PDL, a declarat că, la şedinţa de duminică, va susţine organizarea Convenţiei naţionale extraordinare cât mai curând, spunând că Vasile Blaga poate fi o variantă pentru şefia PDL.

"Avem nevoie de o conducere legitimă, o conducere care să aibă toate prerogativele date de statut în aşa fel încât, încă de a doua zi să intre în pâine cu fermitate şi hotărâre. Vasile Blaga poate fi o variantă, are nişte atuuri foarte puternice", a spus Stănişoară.

Cu privire la posibilitatea ca Mihai Răzvan Ungureanu să conducă PDL, Stănişoară a spus că acesta nu îndeplineşte condiţiile pentru această funcţie.

"Noi avem o prevedere în statut şi e nevoie de o anumită vechime ca să poţi participa la conducerea partidului pe care Mihai Răzvan Ungureanu nu o îndeplineşte şi eu cred că un partid nu poate fi condus decât de către cineva care chiar are legături extrem de puternice şi de durată cu partidul ca să-l înţeleagă, ca să poată comunica cu el, cu alte cuvinte să se fi rodat în structurile partidului", a afirmat Stănişoară.

Întrebat dacă la viitoarea convenţie va candida la o funcţie de conducere în PDL, liderul de la Mehedinţi a spus că va candida, dar funcţia respectivă va fi stabilită în interiorul partidului, de comun acord cu ceilalţi colegi.

Preşedintele PDL, Emil Boc, şi toţi membrii Biroului Permanent Naţional al partidului şi-au depus demisiile joi. Duminică va avea loc o nouă şedinţă a Colegiului Director, în care să se stabilească detaliile organizării Convenţiei Naţionale extraordinare.

Boc a spus că nu va candida pentru un nou mandat în fruntea PDL, ci se va ocupa de Primăria Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici