Stelian Ion reacţionează după decizia lui Cîţu şi îl acuză de şantaj: Este o chestiune de timp până când va pleca acasă

  • Stelian Ion susţine că premierul nu are respect pentru lege, pentru Constiuţie, şi că este doar o chestiune de timp până când Florin Cîţu va pleca acasă.
  • Reacţia vine după ce Florin Cîţu a anunţat miercuri seara că a decis să îl revoce pe Ion de la Ministerul Justiţiei.
870 afișări
Imaginea articolului Stelian Ion reacţionează după decizia lui Cîţu şi îl acuză de şantaj: Este o chestiune de timp până când va pleca acasă

Stelian Ion reacţionează după decizia lui Cîţu şi îl acuză de şantaj: Este o chestiune de timp până când va pleca acasă

„Premierul Florin Cîţu arată în seara aceasta încă o dată că nu are respect pentru lege, pentru Constituţie. Având în vedere antecedentele sale, poate că nu este de mirare. În felul acesta, Florin Cîţu şi-a semnat de fapt propria plecare din guvern pentru că este doar o chestiune de timp până când Florin Cîţu va pleca acasă”, a scris pe Facebook Florin Cîţu.

Acesta îl acuză pe premier de şamtaj şi iresponsabilitate şi spune că povestea are şi un „substrat nevăzut”.

„Şantaj şi iresponsabilitate înseamnă să îi ceri imperativ ministrului justiţiei să îţi dea un aviz la minut pe un proiect cu miză uriaşă pentru care termenul legal de avizare este de 4 zile lucrătoare de la primirea originalului. Precizez încă o dată că nici până la această oră originalul proiectului PNDL 3 nu a fost trimis la Ministerul Justiţiei pentru obţinerea avizului. Povestea are şi un substrat nevăzut, legat de procedura de numire a procurorilor de rang înalt aflată în derulare. Aceasta este miza nevăzută”, a completat Stelian Ion.

Premierul Florin Cîţu a anunţat miercuri seara că a trimis la Cotroceni cererea de revocare a ministrului Justiţiei, Stelian Ion, susţinând că acesta se opune reformelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici