Steven Seagal susţine un partid politic din Rusia orientat pro-Vladimir Putin

  • Segal susţine formaţiunea Rusia Justă - Patrioţii - Pentru Adevăr, născută din fuziunea a trei partide.
  • Actorul american născut în Michigan are şi cetăţenia rusă.
  • În august 2018, Ministerul de Externe de la Moscova l-a numit în funcţia neremunerată de „reprezentant special pentru legăturile umanitare ruso-americane”.
1189 afișări
Imaginea articolului Steven Seagal susţine un partid politic din Rusia orientat pro-Vladimir Putin

Duetul Steven Seagal-Vladimir Putin

Starul din „Greu de ucis” şi „Deasupra legii” a apărut la un eveniment al Rusia Justă - Patrioţii - Pentru Adevăr, mai exact într-o ceremonie de sâmbătă, potrivit unui videoclip publicat de partid.

După cum sugerează şi numele, partidul a fost format la începutul acestui an prin fuzionarea a trei partide mai mici, care îl susţin pe Putin.

Seagal, născut în Michigan, Seagal a lăudat conducerea Rusiei sub Putin şi a aprobat invazia din 2014 şi anexarea ulterioară a regiunii ucrainene Crimeea.

În noiembrie 2016, Segal a primit cetăţenia rusă. În august 2018, Ministerul de Externe de la Moscova l-a numit în funcţia neremunerată de „reprezentant special pentru legăturile umanitare ruso-americane”.

Seagal a propus o măsuri mai aspre împotriva companiilor care dăunează mediului. "Fără a putea aresta oamenii, atunci când îi amendăm, probabil câştigă mai mulţi bani producând lucruri care afectează mediul înconjurător", a spus actorul, în discursul său.

După ce a vorbit la eveniment, Seagal s-a pozat cu unul dintre liderii partidului, Zakhar Prilepin, despre care Reuters conseamnează că a recunoscut faptul că a comandat o unitate de luptă în Ucraina.

Rusia Justă - Patrioţii - Pentru Adevăr deţine 23 din 450 de locuri în camera inferioară a parlamentului rus, Duma, făcându-l al patrulea cel mai mare partid după Rusia Unită a lui Putin (335 de locuri), Partidului Comunist (42 de locuri) şi Partidul Democrat (40 de locuri).

Următorul tur al alegerilor urmează să aibă loc în septembrie, dar agenţia de ştiri rusă TASS scrie că Segal nu va fi candidat din cauza faptului că îşi păstrează cetăţenia americană.

Mare fan al artelor marţiale, Seagal are un partener de nădejde în Vladimir Putin, despre care se ştie că a practicat judo.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici