Stolojan: Antonescu face o mare eroare, Roşca Stănescu e perfect compatibil cu USL

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat că Sorin Roşca Stănescu este "un profesionist al manipulării opiniei publice" şi a spus ironic că liderul PNL Crin Antonescu ar face o mare eroare dacă l-ar exclude pe acesta din partid, deoarece este "perfect compatibil cu USL".

649 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Antonescu face o mare eroare, Roşca Stănescu e perfect compatibil cu USL

Stolojan: Antonescu face o mare eroare, Roşca Stănescu e perfect compatibil cu USL

"Am văzut că domnul Antonescu a propus sau propune mâine să fie exclus din PNL senatorul Sorin Roşca Stănescu. Părerea mea e că el face o mare eroare. Părerea mea e că domnul Sorin Roşca Stănescu este perfect compatibil cu USL, cu modul în care USL a venit la guvernare, prin minciună. Este un profesionist al manipulării opiniei publice, este un om care el singur printr-o declaraţie a ţinut ocupată opinia publică două zile, în condiţiile în care mediul de afaceri pur şi simplu exploda vizavi de măsurile luate pe picior şi anunţate de pe o zi pe alta cu privire la introducerea de noi impozite şi taxe şi la mărirea unora existente", a afirmat Theodor Stolojan duminică, într-o conferinţă de presă.

Stolojan a arătat că, după părerea lui, Antonescu "ar trebui să-l bage puţin sub preş" pe Roşca Stănescu, "aşa cum se procedează în unele gospodării cu gunoiul".

"Cum să dai afară un asemenea profesionist al manipulării opiniei publice? După părerea mea, ar trebui să-l bage puţin sub preş, cum se face în unele gospodării, cu gunoiul!", a adăugat Stolojan.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că a fost convocată şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului pentru luni, când va propune excluderea senatorului Sorin Roşca Stănescu din PNL.

Antonescu a precizat că la şedinţa de luni a BPN senatorul Sorin Roşca Stănescu va avea dreptul să-şi spună punctul de vedere.

"Dacă nu se întâmplă ca, să zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spălarea Banilor să revină asupra anunţului pe care l-au făcut şi să spună «am greşit, nu ne-am uitat bine, documentele sunt autentice», dacă nu se întâmplă asta, propunerea mea (de excludere - n.r.) rămâne cea pe care v-am spus-o", a afirmat preşedintele PNL.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat şi vineri seară, la România TV, că, dacă documentele invocate de senatorul Sorin Roşca Stănescu în privinţa preşedintelui Traian Băsescu sunt false, va propune excluderea acestuia din partid, o reuniune a forurilor de conducere ale PNL putând avea loc luni sau marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici