Stroe: Băsescu şi Boc să demisioneze azi, dar să modifice legile asumate

Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat vineri într-o conferinţă de presă că, dacă cei aflaţi la guvenare au o fărâmă de bun simţ, în frunte cu Traian Băsescu şi Emil Boc, trebuie să demisioneze în această zi, liberalii cerând înainte de acest act modificarea pachetului asumat.

11 afișări
Imaginea articolului Stroe: Băsescu şi Boc să demisioneze azi, dar să modifice legile asumate

Stroe: Băsescu şi Boc să demisioneze azi, dar să modifice legile asumate (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Actualul Guvern trebuie să plece. Dacă acestor oameni le-a rămas o fărâmă de bun simţ, în frunte cu Traian Băsescu şi Emil Boc, astăzi, 25 iunie, trebuie să îşi dea demisia. PNL somează guvernarea Băsescu - Udrea - Boc, ca un ultim act înaintea demisiei, să modifice de urgenţă pachetul legislativ, astfel încât milioanele de pensionari să nu mai trăiască cu spaima zilei de mâine, că li se fură munca de o viaţă, că li se ia proprietatea şi mai ales că, din iulie încolo, sunt de fapt condamnaţi la moarte", a susţinut Radu Stroe.

Liberalul a subliniat că, în ipoteza în care democrat-liberalii "vor rămâne la putere cu nesimţirea care îi caracterizează", "PNL îi avertizează să nu încerce să se atingă de taxe şi impozite, care ar putea consemna falimentul economic al României prin distrugerea completă a mediului privat".

"Reamintim pe această cale declaraţia lui Traian Băsescu, şi anume aceea că în momentul în care va fi nevoit să mărească taxele şi impozitele PDL, şi chiar domnia sa o spun eu, să treacă în opoziţie, adică Traian Băsescu să demisioneze şi PDL să treacă în opoziţie", a conchis Stroe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici