Stroe: Nu am primit nicio invitaţie scrisă pe tema consultărilor de la Cotroceni

Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat, duminică seară, pentru MEDIAFAX, că liberalii nu au primit nicio invitaţie de la Administraţia Prezidenţială pentru consultări pe tema Legii ANI, precizând că liderii partidului vor lua o decizie în acest sens, luni, în BPC.

29 afișări
Imaginea articolului Stroe: Nu am primit nicio invitaţie scrisă pe tema consultărilor de la Cotroceni

Stroe: Nu am primit nicio invitaţie scrisă pe tema consultărilor de la Cotroceni (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Noi nu am primit, la sediu, nicio invitaţie scrisă de la Cotroceni. Probabil au trimis-o astăzi, dar la partid nu a fost nimeni. Avem faxuri, mailuri, dar dacă ne-o trimit duminica, degeaba", a susţinut Radu Stroe, exprimându-şi speranţa că va găsi invitaţia luni dimineaţă.

El a menţionat că liderii PNL vor discuta cel mai probabil, luni, în BPC dacă vor onora invitaţia preşdintelui Traian Băsescu la consultări pe Legea ANI, şi tot în Biroul Politic vor decide componenţa delegaţiei care ar putea merge la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Traian Băsescu are programate luni, de la ora 17.00, consultări cu formaţiunile parlamentare pe tema deciziei Curţii Constituţionale privind neconstituţionalitatea unor prevederi din Legea de organizare şi funcţionare a Agenţiei Naţionale de Integritate..

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici