Sulfina Barbu candidează la şefia Organizaţiei de Femei a PDL şi spune că este binevenită competiţia

Preşedintele OFPDL, Sulfina Barbu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că va candida pentru un nou mandat, menţionând, referitor la candidatura Andreei Paul Vass, că ideea de competiţie este binevenită şi organizaţia de femei va avea de câştigat.

287 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu candidează la şefia Organizaţiei de Femei a PDL şi spune că este binevenită competiţia

Sulfina Barbu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Am o satisfacţie mare să văd că sub mine conducerea Organizaţiei de femei a PDL a crescut, este cea mai puternică organizaţie de femei şi generează competiţie. Le cunosc foarte bine pe colegele mele din organizaţie, ele au experienţă politică, ştiu ce înseamnă să aduci voturi pentru partid şi vor alege cea mai bună echipă pentru Organizaţia de Femei a PDL", a spus Sulfina Barbu.

Ea a precizat că va candida la alegerile din 15 octombrie pentru un nou mandat de preşedinte al Organziaţiei de femei a PDL.

Andreea Paul Vass, consilier al prim-ministrului, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că va candida pentru preşedinţia Organizaţiei de Femei a PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici