Sulfina Barbu: Cel mai rău lucru ar fi să avem o conducere în care unii trag spre dreapta, alţii spre stânga

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, sâmbătă, în opinia sa, "cel mai rău lucru" pentru democrat-liberali ar fi să aibă o conducere "în care unii să tragă spre dreapta, iar alţii spre stânga".

100 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Cel mai rău lucru ar fi să avem o conducere în care unii trag spre dreapta, alţii spre stânga

Sulfina Barbu: Cel mai rău lucru ar fi să avem o conducere în care unii trag spre dreapta, alţii spre stânga (Imagin: Andreea Alexandru/ MediafaxFoto)

"Cel mai rău lucru pentru PDL ar fi să avem o conducere în care unii să tragă spre dreapta, iar alţii să tragă spre stânga. Trebuie să dăm o echipă care să meargă în aceeaşi direcţie", a spus Sulfina Barbu , care candidează pentru un nou mandat de vicepreşedinte al PDL. Ea îl are drept contracandidat pentru funcţia de vicepreşedinte pe probleme de politici sociale pe Nicolae Ivăşchescu.

Barbu a mai spus că, ultimele zile au arătat că puterea actuală este "scindată".

"Ultimele zile ne-au arătat că actuala putere este o putere scindată", a adăugat Barbu, care crede că PDL trebuie să devină alternativa pentru electoratul din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici