Sulfina Barbu: Liderii PDL şi premierul Boc au discutat, la sediu, despre organizarea CNC

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că liderii PDL şi premierul Emil Boc au discutat, la sediul partidului, despre organizarea şedinţei din 5 martie a Consiliului Naţional de Coordonare (CNC).

105 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Liderii PDL şi premierul Boc au discutat, la sediu, despre organizarea CNC

Sulfina Barbu: Liderii PDL şi premierul Boc au discutat, la sediu, despre organizarea CNC (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Sulfina Barbu a precizat că, printre liderii PDL prezenţi la reuniune, s-au aflat prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu, secretarul general Vasile Blaga, secretarul general adjunct Gheorghe Flutur.

"Am discutat probleme organizatorice pentru o astfel de reuniune (Consiliul Naţional de Coordonare al PDL din 5 martie - n.r.)", a spus ea.

Sulfina Barbu a precizat că a luat parte, timp de o oră, la discuţiile de la sediul PDL, dar a plecat înainte de finalizarea acestora, având un alt program.

Conducerea PDL se va reuni luni dimineaţă în şedinţa BPN, în care ar urma să se discute despre pregătirea CNC.

Surse din PDL au declarat anterior, pentru MEDIAFAX, că lideri ai partidului s-au reunit, duminică seară, la sediul din Aleea Modrogan, pentru a discuta situaţia din partid, în vederea organizării şedinţei din 5 martie a Consiliului Naţional de Coordonare (CNC) al PDL.

Potrivit surselor citate, liderii PDL urmau să discute despre pregătirile pentru CNC de sâmbătă, calendarul acestei acţiuni, ultimele modificări la Statutul partidului.

Reprezentanţii PDL ar putea discuta şi despre Protocolul de funcţionare a coaliţiei, care urmează să fie semnat între formaţiunile din arcul guvernamental, au mai spus sursele citate.

Aceasta este prima reuniune a liderilor PDL după Congresul UDMR. PDL şi-a amânat CNC stabilit iniţial pentru 19 februarie pe motiv că dorea să aştepte mai întâi alegerile interne din UDMR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici