Sulfina Barbu: PDL anunţă după ce îşi alege noua conducere pe cine susţine pentru prezidenţiale

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, vineri, că PDL va anunţa după ce-şi va alege noua conducere "care sunt persoanele pe care le va susţine la alegerile prezidenţiale, dacă va fi o singură persoană sau vor fi mai mulţi care intră într-un proces intern de alegeri".

128 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: PDL anunţă după ce îşi alege noua conducere pe cine susţine pentru prezidenţiale

Sulfina Barbu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Sulfina Barbu a fost întrebată dacă Cristian Diaconescu ar fi un prezidenţiabil bun pentru PDL, aşa cum susţine democrat-liberalul Dorin Florea.

"Cu siguranţă acest subiect îl vom discuta după alegerile din 23 martie. Cu siguranţă, PDL după ce îşi va alege şi conducerea va anunţa care sunt persoanele pe care le susţine la alegerile prezidenţiale, dacă va fi o singură persoană, dacă vor fi mai mulţi care intră într-un proces intern de alegeri. Toate aceste lucruri vor fi decise de noua conducere a PDL", a precizat Sulfina Barbu, într-o conferinţă de presă.

Ea a mai spus că fiecare membru PDL poate să aibă o opţiune pe care să o susţină în interiorul partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici