Sulfina Barbu: Ridzi ar trebui să demisioneze din Parlament. M-a deranjat discursul ei, a fost ameninţător

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, explică la Interviurile Gândul de ce crede că demisia Monicăi Ridzi din Parlament este singura soluţie pentru reabilitarea partidului, care sunt şansele ca Emil Boc să candideze pentru încă un mandat la şefia PDL şi cât de îndreptăţite sunt criticile aduse de către eurodeputaţii democrat-liberali.

19 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Ridzi ar trebui să demisioneze din Parlament. M-a deranjat discursul ei, a fost ameninţător

Sulfina Barbu: Ridzi ar trebui să demisioneze din Parlament. M-a deranjat discursul ei, a fost ameninţător (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Am votat la vedere pentru ca doamna Ridzi să meargă în justiţie, pentru că numai în instanţă îţi poţi dovedi nevinovăţia. Eu am înţeles că rolul meu de parlamentar nu e nici de judecător, nici de procuror şi nici nu m-aş pricepe să interpretez. Eu am votat politic: în cazul în care justiţia cere anchetarea unui parlamentar, Camera Deputaţilor este cea care trebuie să dea acceptul", a declarat Sulfina Barbu pentru Gândul.

Citeşte mai mult pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici