Sulfina Barbu şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat la OFPDL. Elena Băsescu i-a stat alături

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, şi-a lansat, joi, candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al Organizaţiei de Femei a PDL, cu moţiunea "Forţa femeilor PDL - România 2020", avându-le alături, printre altele, pe Elena Băsescu şi Andreea Paul Vass.

212 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat la OFPDL. Elena Băsescu i-a stat alături

Sulfina Barbu (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Lansarea a avut loc la Teatrul Evreiesc şi au participat femei din toate organizaţiile judeţene ale partidului.

Sulfina Barbu a precizat, în discursul său, că obiectivul pe cinci ani este ca Organizaţia de Femei să propună candidaţi femei pentru funcţiile de prim-ministru şi preşedinte al României. Ea a spus că un proiect ambiţios este să atragă alături de PDL femei de centru-dreapta care cred în educaţie, în muncă, doresc să muncească şi nu să primească ajutoare sociale şi pot să valorifice oportunităţile pe care statul le oferă pentru a se dezvolta şi care sunt dinamice.

Sulfina Barbu a arătat că prin candidatura sa doreşte ca Organizaţia de Femei să fie "front de rezistenţă împotriva stângii falimentare conduse de Iliescu, Voiculescu şi Adrian Năstase". "Avem doi figuranţi care apar împreună Ponta şi Antonescu. Nu ei iau deciziile. Adevăraţii conducători sunt Voiculescu, Năstase şi Iliescu. Sunt cei care de ani de zile profită de un stat ineficient, de fapt ei au pus bazele acestui stat ineficient, îngrăşat artificial şi nu şi-au dorit ca oamenii să fie independenţi", a susţinut ea.

Sulfina Barbu a fost elogiată de cele mai multe dintre participantele la eveniment, care au spus că acesta este o femeie extraordinar de puternică, bun manager, mamă desăvârşită, soţie, om politic, o persoană foarte sufletistă.

Alături de Sulfina Barbu a stat Elena Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici