Tăriceanu: Alina Gorghiu doreşte de multă vreme să ajungă ceva, ministru şi-a dorit foarte mult

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu i-a răspuns, luni, liberalei Alina Gorghiu, care îl acuzase pe Facebook că i-a oferit funcţii pentru a pleca din PNL, arătând că ştie de multă vreme că aceasta ”îşi doreşte să ajungă şi ea, ceva, ministru, dacă s-ar putea”.

526 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Alina Gorghiu doreşte de multă vreme să ajungă ceva, ministru şi-a dorit foarte mult

Călin Popescu Tăriceanu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează acuzaţiile Alinei Gorghiu, care scrisese pe Facebook că acesta i-a propus, anul trecut, ”funcţii ministeriale, în schimbul plecării din PNL”, Tăriceanu a replicat: ”Presupunâd că ceea ce îmi spuneţi este adevărat, pentru că eu nu am citit, pot să vă spun că ştiu că de multă vreme Alina Gorghiu îşi doreşte să ajungă şi ea ceva. Ministru, dacă s-ar putea, şi-a dorit foarte mult”.

Tăriceanu a mai arătat că ”nici măcar fostul preşedinte al partidului, Crin Antonescu, care ”era mult mai permisiv decât el, nu a fost dispus să o nominalizeze pe Alina Gorghiu pentru o funcţie ministerială”.

”Vă daţi seama eu cu atât mai puţin aş fi dispus să-i fac o asemenea propunere. Cred că aceste idei fac parte din planul ei de carieră personal şi din ceea ce visează personal destul de des, dar nu a fost cazul, în ceea ce mă priveşte, să-i fac o asemenea propunere”, a precizat Călin Popescu Tăriceanu.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu susţine, într-o postare pe Facebook, în care răspunde unor acuzaţii făcute la adresa sa de Călin Popescu Tăriceanu, că acesta i-a propus, anul trecut, ”funcţii ministeriale, în schimbul plecării din PNL”.

”Este normal ca dl Tăriceanu, din postura de purtător de cuvânt informal al lui Victor Ponta, să preia toate minciunile difuzate de PSD la adresa mea. E greu de conceput ca domnia sa să creadă, însă, cu adevărat, în ceea ce spune, de vreme ce anul trecut îmi propunea funcţii ministeriale în schimbul plecării din PNL. Spre deosebire de domnia sa, eu nu pot fi cumpărată pentru a trăda singurul partid din care am făcut parte de la intrarea în politică, acum 13 ani deja...Şi nici nu am vreo obligatie la PSD sau altcineva, cum pare să fie cazul altora”, a scris, luni, Alina Gorghiu, pe Facebook.

Ea a adăugat: ”Mi-aş fi dorit ca dl Tăriceanu să împrumute mai mult din demnitatea şi rafinamentul foştilor preşedinţi PNL, în faţa cărora ne aplecăm cu infinit respect la fiecare Congres”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici