Tăriceanu: „Au ştiut din timp de coronavirus, dar nu au zis nimic pentru a organiza anticipate? ”

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu solicită, într-o postare pe Facebook, tuturor serviciilor de informaţii să pregătească şi să pună la dispoziţia comisiilor de control toate informările pe care le-au dat Preşedintelui şi Guvernului.

2397 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: „Au ştiut din timp de coronavirus, dar nu au zis nimic pentru a organiza anticipate? ”

Tăriceanu: „Au ştiut din timp de coronavirus, dar nu au zis nimic pentru a organiza anticipate? ”

„Nu-mi dă pace un gând! Oare conducătorii noştri au ştiut din timp de acest virus, dar nu au făcut nimic pentru a nu speria poporul şi a câştiga nişte alegeri anticipate pe care şi le-au dorit cu atâta ardoare? Să avem neşansa unor conducători atât de ticăloşi încât să treacă sub tăcere acest pericol doar pentru a câştiga câteva locuri suplimentare în Parlament? Să fie diplomaţii noştri atât de slab pregătiţi încât, cei din zonele unde a început criza coronavirus, nu au informat Ministrul de Externe, Prim-Ministrul şi Preşedintele României despre dezastrul din zonele în care ei erau?”, a scris Tăriceanu.

El a cerut public tuturor serviciilor de informaţii să pregătească şi să pună la dispoziţia comisiilor de control toate informările pe care le-au dat Preşedintelui şi Guvernului.

„Dacă domnii Iohannis şi Orban au ştiut din timp de aceste lucruri, dar au minimalizat pericolul pentru a face alegeri anticipate, ei sunt principalii vinovaţi de faptul că doctorii şi personalul medical, precum şi ceilalţi din linia întâi, au fost trimişi la luptă fără arme (măşti, halate, mănuşi, dezinfectant, etc). Şi dacă aşa au făcut, ei trebuie să fie primii care să fie anchetaţi de către procurori”.

Tăriceanu spune că în privinţa Ministerului de Externe, va cere în comisia de politică externă a Senatului, din care face parte, ca ministrul de Externe să prezinte informările pe care le-a făcut Guvernului şi Preşedintelui.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tăriceanu,
servicii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici