Tăriceanu, către guvernanţi: „Măi, nemernicilor, scotociţi-vă prin buzunare şi găsiţi bani pentru alocaţii şi pensii”

  • Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, le-a transmis, marţi, guvernanţilor, că trebuie să găsească resursele financiare pentru dublarea alocaţiilor şi majorarea pensiilor
  • „Măi, nemernicilor, găsiţi bani pentru orice, doar pentru mărirea alocaţiilor şi a pensiilor nu?”, a scris acesta pe Facebook
6028 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, către guvernanţi: „Măi, nemernicilor, scotociţi-vă prin buzunare şi găsiţi bani pentru alocaţii şi pensii”

Sursă foto: Profimedia

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, le-a transmis, marţi, guvernanţilor, că trebuie să găsească resursele financiare pentru dublarea alocaţiilor şi majorarea pensiilor: „Măi, nemernicilor, găsiţi bani pentru orice, doar pentru mărirea alocaţiilor şi a pensiilor nu?”.
 
„Victorieeeeee, anunţa pe 14 februarie 2019 tânărul parlamentar Robert Sighiartău, secretarul general al PNL. Victorieeeeee, am trecut în Parlamentul României o lege care va dubla alocaţiile copiilor! Peste 4 milioane de copii vor beneficia de alocaţii mărite, motiv de bucurie şi mândrie. Aşa se bătea cu pumnul în piept tot PNL-ul! Ce a făcut atunci guvernul PSD-ALDE? Am amânat plata alocaţiilor aşa cum o face guvernul PNL? Am inventat motive ca să dăm doar 10-20% din dublare? Nu! Am înţeles mesajul şi am găsit bani să dublăm alocaţiile, aşa cum s-a hotărât în Parlament”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.
 
Liderul ALDE afirmă că Guvernul PNL trebuie să pună în aplicare o lege dată tot de Parlament, o lege pe care au votat-o şi liberalii.
 
„Preşedintele lor a promulgat-o: dublarea alocaţiilor pentru copii! Îi vedeţi cum îşi smulg părul din cap? Aţi mai auzit atâta vaiet? De parcă ar da banii de la ei din buzunar! Motive şi paramotive să justifice amânarea sau mărirea cu doar 10-20% a alocaţiilor! Măi, nemernicilor, găsiţi bani pentru orice, doar pentru mărirea alocaţiilor şi a pensiilor nu? Aţi împrumutat peste 100 de miliarde de lei în 9 luni de când guvernaţi şi nu am văzut vreun ban! Găsiţi bani pentru rachete, găsiţi bani pentru materiale sanitare supraevaluate, găsiţi bani de cumpărat mass-media şi doar pentru alocaţii şi pensii nu mai găsiţi? Scotociţi-vă bine prin buzunare şi găsiţi sau, dacă nu, plecaţi, pentru că vor fi nişte oameni sănătoşi la cap în ţara asta care să respecte o lege dată de Parlament”, a completat Tăriceanu.
 
Potrivit legii votate de Parlament, alocaţiile copiilor ar trebui dublate, iar punctul de pensie trebuie majorat cu 40% de la 1 septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici