Tăriceanu: Este o glumă că Victor Ponta ar fi implicat în întârzierea curselor Tarom

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a spus, marţi, că este o "glumă" afirmaţia liberalilor că Victor Ponta ar fi implicat în întârzirea curselor Tarom care au adus parlamentarii din ţară la Bucureşti pentru a participa la şedinţa Parlamentului.

575 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Este o glumă că Victor Ponta ar fi implicat în întârzierea curselor Tarom

Călin Popescu Tăriceanu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Este o glumă", a spus Tăriceanu întrebat în legătură cu comunicatul PNL.

Potrivit unui comunicat de presă al liberalilor, "PNL suspecteză că PSD şi Victor Ponta se folosesc de instituţiile statului pentru a împiedica Opoziţia să fie prezentă la o dezbatere capitală pentru Statutul senatorilor şi deputaţilor".

"PNL cere premierului Victor Ponta să lămurească, public, situaţia curselor TAROM prin care zeci de senatori şi deputaţi au fost impiedicaţi să ajungă la Parlament, unde trebuie să se discute modificarea Statutului parlamentarilor. PNL solicită ca astăzi, în cel mai scurt timp, Statutul să fie supus modificării în plenul Parlamentului, astfel încât senatorii şi deputaţii Opoziţiei să poată contracara eventualele derapaje ale PSD", au transmis liberalii.

Şedinţa Parlamentului s-a desfăşurat cu 304 parlamentari care şi-au înregistrat prezenţa, fiind asigurat cvorumul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici