Tăriceanu: Guvernul condus de PDL şi inspirat de Băsescu, mostră de incompetenţă şi corupţie

Liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat joi, la Zalău, că "Guvernul condus de PDL şi inspirat de preşedintele Băsescu a fost o mostră de incompetenţă şi corupţie cum nu s-a mai văzut de 22 de ani încoace".

226 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Guvernul condus de PDL şi inspirat de Băsescu, mostră de incompetenţă şi corupţie

Călin Popescu Tăriceanu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Mai devreme decât se aştepta lumea, USL a reuşit să răstoarne Guvernul condus de PDL şi inspirat de preşedintele Băsescu, un Guvern care, după părerea mea, a fost o mostră de incompetenţă şi corupţie cum nu s-a mai văzut de 22 de ani încoace. A venit momentul unei schimbări politice pe care noi am iniţiat-o şi sper să nu dezamăgim electoratul. Vor urma două runde de alegeri importante, sper ca primul pas, din 10 iunie, să consfinţească o victorie categorică a partidelor care alcătuiesc USL şi în felul acesta să punem o cărămidă serioasă la construirea viitoarei temelii politice", a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Zalău, Călin Popescu Tăriceanu.

Potrivit sursei citate, alegerile parlamentare din toamnă vor aduce "un Parlament cu o deplină legitimitate, care să ia măsurile necesare scoaterii României din criza economică în care se află".

Tăriceanu a spus că PNL are în Ardeal o susţinere puternică, fapt care dovedeşte că "oamenii de aici - care sunt serioşi, cumpătaţi, cu multă aplicaţie către muncă şi performanţă - apreciază modul în care noi am guvernat, modul în care facem politică în România de astăzi".

"PNL se adresează tuturor categoriile profesionale şi convingerea mea este că, cu cât în România oamenii vor înţelege că prin promovarea politicilor liberale vor avea de câştigat, cu atât bunăstarea şi gradul de civilizaţie vor creşte şi cu atât mai mult vom putea să ne bucurăm de viaţa pe care o trăim. Sigur că misiunea noastră nu este una uşoară. Suntem într-o companie de concurenţă puternică, dar cred că alianţa cu PSD este extrem de benefică", a adăugat Tăriceanu.

Liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, Călin Popescu Tăriceanu, s-a aflat, joi, la Zalău pentru a-l sprijini în campania electorală pe primarul Zalăului, Radu Căpîlnaşiu, care candidează pentru un nou mandat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici