Tăriceanu: Pentru mine relaţia cu Băsescu a fost o mare deziluzie, o mare decepţie

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică, la Pro TV, că pentru el relaţia cu Traian Băsescu a fost "o mare deziluzie" şi o "mare decepţie", evitând să spună dacă ar fi votat cu Năstase în 2004, în cazul în care ar fi ştiut ce fel de raporturi va avea cu Băsescu.

29 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Pentru mine relaţia cu Băsescu a fost o mare deziluzie, o mare decepţie

Tăriceanu: Pentru mine relaţia cu Băsescu a fost o mare deziluzie, o mare decepţie (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Întrebat dacă în 2004 l-ar fi votat pe Năstase dacă ar fi ştiut ce relaţie va avea cu Băsescu, Tăriceanu a menţionat, în emisiunea "După 20 de ani", difuzată de Pro TV, că îi este greu să dea un răspuns, ţinând să comenteze faptul că pentru el relaţia cu preşedintele României a fost "o mare deziluzie" şi o "mare decepţie".

"Staţi puţin, este foarte greu de făcut istoria "ce s-ar fi întâmplat, dacă s-ar fi întâmplat altceva", nu cred că are vreun sens să dau eu cel puţin un răspuns, nu mă văd în niciun fel obligat să răspund. Ceea ce pot să vă spun astăzi e că pentru mine relaţia cu preşedintele Băsescu a fost o mare deziluzie, o mare decepţie", a susţinut Călin Popescu Tăriceanu.

El a menţionat că, în 2004, evoluţia României a avut un anumit curs, existând "o nevoie autentică de schimbare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici