Tăriceanu: Preşedintele se gândeşte la o renominalizare a lui Orban, care nu are maturitate politică

  • Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că, în urma discuţiei pe care a avut-o cu Klaus Iohannis, a aflat că şeful statului urmează să îl propună din nou pe Ludovic Orban în funcţia de premier.
  • Tăriceanu spune că preşedintele PNL nu are „maturitatea politică” pentru această funcţie.
  • Preşedintele ALDE a mai adăugat că nominalizările lui Orban şi a lui Cîţu au fost „neinspirate”.
624 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Preşedintele se gândeşte la o renominalizare a lui Orban, care nu are maturitate politică

„Preşedintele se gândeşte la o renominalizare a lui Orban, care nu are maturitate politică”

„Preşedintele se gândeşte la o renonimanalizare a lui Ludovic Orban, urmând să păstreze echipa guvernamentală actuală. Punctul meu de vedere este următorul: preşedintele şi conducerea PNL impărtăşesc reposnabilitatea pentru această criză politică, suprapusă crezei coronavirusului. Preşedintele ar fi trebuit să nomimalizele alt prim-ministru şi nu a făcut-o”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, la Digi 24, vineri.

Preşedintele ALDE a adăugat că nominalizările lui Orban şi a lui Cîţu au fost „neinspirate”.

„Domnul Orban a arătat că nu are maturitatea politică necesară. Dacă domnul Cîţu era matur, trebuia să spună că nu îşi poate asuma această funcţie”, a adăugat liderul ALDE.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici