Teo Trandafir: Votez pentru moţiune. Să ai 75 - 80 de ani şi să-ţi taie cineva pensia, e neplăcut

Deputatul PDL Teo Trandafir a declarat, luni, pentru "Gândul", că va vota, marţi, moţiunea de cenzură pentru că nu poate susţine reducerea pensiilor.

67 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir: Votez pentru moţiune. Să ai 75 - 80 de ani şi să-ţi taie cineva pensia, e neplăcut

Teo Trandafir: Votez pentru moţiune. Să ai 75 - 80 de ani şi să-ţi taie cineva pensia, e neplăcut (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Nu pot fi de acord cu o singură prevedere a legi asumate. Am o problemă cu pensiile. Sunt de acord să fie reduse salariile bugetarilor. Sunt de acord cu faptul că ei, care au 25 - 35 de ani, îşi pot găsi de muncă, îşi pot rotunjii salariile lucrând la privat. Dar să ai 75 - 80 de ani şi să-ţi taie cineva pensia, e neplăcut", a declarat Teo Trandafir, citată de "Gândul".

Întrebată dacă se aşteaptă să fie dată afară din partid, Trandafir a răspuns: "Sigur că da. Mă vor da afară cu siguranţă. Dar am un mare noroc: am fost politician doar o lună. Astfel că perspectiva nu e chiar înspăimântătoare".

Moţiunea de cenzură a PSD este programată să fie dezbătută şi votată marţi în plenul Camerei.

Deputatul PDL Daniel Oajdea a anunţat oficial duminică, după o dezbatere pe care a avut-o cu cetăţenii din colegiul său electoral din Iaşi, că va vota moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie. BPN al PDL a decis luni să propună excluderea acestuia din partid.

Senatorul PDL Georgică Severin a declarat, pe 7 iunie, pentru MEDIAFAX, că va vota moţiunea de cenzură, nemulţumit de faptul că Guvernul nu a acceptat în pachetul de măsuri asumate prevederi referitoare la zona economică.

Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a precizat, luni, în şedinţa CExN, că social-democraţii se bazează, în acest moment, împreună cu liberalii, pe 212 voturi în favoarea moţiunii de cenzură, la care se adaugă votul lui Daniel Oajdea, însă acestea sunt insuficiente pentru reuşita demersului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici