Toader, despre cei care au votat moţiunea: Nu pot să pun pe acelaşi taler pe Negruţ cu Teo Trandafir

Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a declarat, miercuri, că situaţia parlamentarilor PDL care au votat pentru moţiunea de cenzură va fi analizată de la caz la caz, arătând că, de exemplu, nu pot fi puşi pe aceleaşi taler Clement Negruţ cu Teo Trandafir.

16 afișări
Imaginea articolului Toader, despre cei care au votat moţiunea: Nu pot să pun pe acelaşi taler pe Negruţ cu Teo Trandafir

Toader, despre cei care au votat moţiunea: Nu pot să pun pe acelaşi taler pe Negruţ cu Teo Trandafir (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Din punct de vedere personal, trebuie analizat în funcţie de persoană, de la caz la caz. Sunt colegi care au răspuns unui impuls personal, alţii unei măsuri colective, iau cazul celor care sunt şi lideri de sindicat. În opinia mea, sigur va fi o analiză şi la nivelul grupului şi al conducerii partidului, dar nu trebuie luat totul la global", a precizat Toader.

El a mai spus că fiecare dintre aceştia va explica situaţia.

"Sunt colegi ai noştri care sunt vechi PD-işti. Nu pot să pun pe acelaşi taler pe Negruţ cu Teo Trandafir. Sigur că sunt diferenţe. Toate vor fi analizate de la caz la caz", a mai spus Mircea Toader.

El a adăugat că cei care "au încălcat flagrant poziţia partidului şi deontologia" vor fi sancţionaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici