Tomac: Blaga a făcut câteva afirmaţii nepotrivite, un asemenea discurs USL-ist dezamăgeşte

Liderul Partidului Mişcarea Populară Eugen Tomac a declarat, marţi, că preşedintele PDL, Vasile Blaga, a făcut câteva "afirmaţii nepotrivite", el arătând că "un asemenea discurs USL-ist dezamăgeşte".

93 afișări
Imaginea articolului Tomac: Blaga a făcut câteva afirmaţii nepotrivite, un asemenea discurs USL-ist dezamăgeşte

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"Înţeleg că domnul Blaga, mai nou, vede unitatea dreptei în jurul unor persoane, ori este un concept complet greşit", a spus preşedintele PMP.

El a susţinut că Vasile Blaga a făcut câteva afirmaţii "nepotrivite".

"Pe mine mă dezamăgeşte această abordare, pentru că eu am fost membru al PDL, am văzut ce discuţii existau, pentru că am fost şi în Guvernul Boc, în sânul partidului, în ceea ce priveşte guvernarea Boc şi mă dezamăgeşte că acelaşi scenariu este aplicat astăzi în PDL, şi anume că răul cel mai mare ar fi provocat de preşedintele Băsescu", a spus Tomac.

El a adăugat: "Un asemenea discurs USL-ist dezamăgeşte, pentru că în partid există foarte mulţi oameni de bună credinţă, care în continuare cred în preşedintele Traian Băsescu şi nu cred că aceasta este o soluţie în a-ţi consolida poziţia internă găsind un vinovat în preşedintele Băsescu. Este o abordare nerealistă, nefericită pe care o dezaprob".

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, le-a spus, luni, membrilor organizaţiei PDL Sector 3 că vremea în care deciziile partidului se luau printr-un telefon a trecut de un an, arătând că acum deciziile se iau în interior.

"Aveţi mare încredere în PDL, nu o să facem decât ce decidem noi aici. Vremea în care deciziile se făceau printr-un telefon a trecut de un an", a afirmat Blaga.

El a spus că un "consilier prezidenţial Albă ca Zăpada" a criticat PDL pe motiv că este arogant deoarece doreşte ca dreapta să fie unită în jurul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici