Tomac, liderul PMP: „Nişte golani din politică promovează de câteva zile o mare minciună”

  • Liderul PMP, Eugen Tomac, îl critică pe preşedintele ProRomânia, Victor Ponta, care a afirmat că formaţiunea fondată de Traian Băsescu nu va trece pragul electoral la alegerile parlamentare: „Nişte golani din politică promovează de câteva zile o mare minciună”.
1940 afișări
Imaginea articolului Tomac, liderul PMP: „Nişte golani din politică promovează de câteva zile o mare minciună”

Tomac, liderul PMP: „Nişte golani din politică promovează de câteva zile o mare minciună”

„A început marea manipulare! Nişte golani din politică promovează de câteva zile o mare minciună pe care o auzim în preajma tuturor scrutinelor electorale cu scopul de a induce în eroare electoratul PMP. Nu aveţi nicio şansă! Au spus-o şi alţii înaintea voastră şi nu ne miră că din disperare tot în PMP loviţi. În loc să vă ocupaţi să gestionaţi eşecul care vă paşte, atacaţi PMP. Nicio grijă”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

Victor Ponta a afirmat duminică seara că, otrivit unui sondaj de opinie, fără a preciza compania care l-a realizat, că PMP nu va intra în Parlament.

„Ultima prostie spusă aseară de Ponta mă face să râd în hohote. Victoraş, ştiu că tu cu Dragnea pe liste ai insomnii. Stai liniştit, Tăriceanu este copia fidelă a lui Dragnea şi orice aţi face tot 4%, ca la locale, veţi lua. Singurul partid care are un electorat loial unei cauze este PMP. Sunt absolut sigur că susţinătorii noştri vor fi la vot pe 6 decembrie şi ne vor acorda din nou încrederea, pentru că nu i-am trădat niciodată. Mai uşor cu manipularea din sondaje. Aşa a plecat din politică şi Dragnea, cosmetizând sondaje. Cel mai bun sondaj este cel de la ora 21.00 din 6 decembrie. Nu puteţi voi minţi şi fura cât putem noi vota”, conchide Tomac.

A început marea manipulare! Nişte golani din politică promovează de câteva zile o mare minciună pe care o auzim în...

Publicată de Eugen Tomac pe Duminică, 29 noiembrie 2020

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici