Tomac: Negoiţă să înceteze abuzurile împotriva PMP. Avem aprobare pentru corturi de la Oprescu

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, miercuri, că îi cere primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, să înceteze abuzurile împotriva PMP, arătând că Negoiţă a somat partidul să-şi retragă corturile electorale din sector, deşi au aprobare din partea primarului general, Sorin Oprescu.

163 afișări
Imaginea articolului Tomac: Negoiţă să înceteze abuzurile împotriva PMP. Avem aprobare pentru corturi de la Oprescu

Eugen Tomac (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Tomac a spus, într-o conferinţă de presă, că pe 30 aprilie PMP a solicitat şi a primit aprobarea din partea primarului general de amplasare de corturi electorale pentru a-şi desfăşura civilizat campania electorală.

"Între timp, un primar telenovelă, primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, văzând că are probabil probleme interne, el fiind şi vicepreşedinte PSD, ne trimite pe 12 mai o somaţie ca în 24 de ore corturile PMP să fie retrase, în caz contrar ne ameninţă cu strângerea forţată a corturilor", a arătat Tomac.

El a adăugat că acest lucru este un incident extrem de grav, având în vedere că PMP nu are la dispoziţie resursele PSD pentru a-şi face campanie.

"Observăm că Victor Ponta şi ceilalţi adversari politici utilizează instituţiile statului împotriva PMP. Cerem primarului Sectorului 3 să înceteze un asemenea abuz, am primit autorizaţie de la primarul general. Cerem primarului Negoiţă să înceteze acest abuz şi, dacă are probleme interne, să încerce să le rezolve, nu împotriva PMP", a mai spus liderul PMP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici