Tomac: PMP e mulţumit de rezultatul alegerilor pentru PE. Nu am vorbit cu Băsescu

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, luni, că PMP este mulţumit de scorul pe care l-a obţinut la alegerile europarlamentare şi a precizat că nu a discutat cu preşedintele Traian Băsescu după aflarea rezultatelor.

203 afișări
Imaginea articolului Tomac: PMP e mulţumit de rezultatul alegerilor pentru PE. Nu am vorbit cu Băsescu

Tomac: PMP e mulţumit de rezultatul alegerilor pentru PE; nu am vorbit cu Băsescu (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Tomac a fost întrebat dacă s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu. "Nu am discutat cu domnul preşedinte (Băsescu - n.r.), noi am avut o şedinţă până târziu, am aşteptat rezultatele, noi suntem un partid de dreapta, singurul partid de centru-dreapta care a crescut într-un timp foarte scurt. Sperăm să reuşim ca până în toamnă să ne consolidăm toate structurile locale", a precizat Tomac într-o conferinţă de presă.

El a spus că PMP este pregătit să discute cu PDL şi cu toate partidele de centru-dreapta pentru a realiza o platformă comună care să dea semnalul că există unitate în acţiune pe centru-dreapta pentru mai multă eficienţă în toamnă.

De asemenea, Eugen Tomac a mai spus că, la patru luni de la înregistrare, PMP a reuşit să treacă de primul test, cel al alegerilor europarlamentare, şi a obţinut scoruri bune în Capitală, în Constanţa, în Târgovişte, Drobeta Turnu Severin şi în Piatra Neamţ: "PSD cel care viza să obţină peste 40% nu a obţinut nici el acest scor, e la 37% şi asta arată că puterea pesedistă poate fi învinsă dacă există suficientă înţelepciune din partea forţelor de centru-dreapta".

Tomac a făcut aceste precizări după o şedinţă a conducerii PMP, el arătând că evaluarea liderilor PMP coninuă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici