Traian Băsescu: Obiectivul nostru este să menţinem portofoliul Agriculturii prin Dacian Cioloş

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la Bruxelles, după reuniunea Consiliului European, că obiectivul României este de a menţine portofoliul Agriculturii, prin Dacian Cioloş, arătând că acesta este "unul dintre cele mai prestigioase şi mai mari portofolii din Comisia Europeană".

132 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu: Obiectivul nostru este să menţinem portofoliul Agriculturii prin Dacian Cioloş

Dacian Cioloş (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Obiectivul nostru, din acest punct de vedere, aşa cum am convenit cu premierul Victor Ponta, este să ne menţinem portofoliul Agriculturii prin Dacian Cioloş, unul dintre cele mai prestigioase şi mai mari portofolii din Comisia Europeană. Nu ştiu dacă vom reuşi, dar avem obligaţia să facem tot ce se poate să nu mai avem un portofoliu de genul Multilingvism, care probabil a fost foarte important la vremea lui, dar este una să ai portofoliul Agriculturii, care deţine, gestionează 40% din fondurile Uniunii şi alta să ai un portofoliu cum ar fi Multilingvismul", a precizat Traian Băsescu, după şedinţa Consiliului European.

"Nu avem decât un singur obiectiv, menţinerea portofoliului Agriculturii, care este un portofoliu de prestigiu şi pe care dorim să-l avem în continuare", a mai spus Băsescu, răspunzând la o întrebare pe această temă.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici