Traian Băsescu se află pe lista vorbitorilor la summit-ul UE privind romii, din 4 aprilie

Preşedintele Traian Băsescu se află pe lista vorbitorilor la cel de-al treilea summit al Uniunii Europene privind romii, din 4 aprilie, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Comisiei Europene.

252 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu se află pe lista vorbitorilor la summit-ul UE privind romii, din 4 aprilie

Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Summit-ul privind problema romilor va avea loc la 4 aprilie, la Bruxelles, şi se va axa pe progresele privind incluziunea reprezentanţilor acestei etnii, de la precedenta reuniune, de la Roma, din 2010.

Conform CE, la eveniment vor lua parte aproximativ 500 de reprezentanţi ai instituţiilor europene, parlamentelor şi guvernelor naţionale, primari, membri ai organizaţiilor non-guvernamentale, precum şi autorităţi locale.

Pe lista vorbitorilor se află preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, comisarul pentru Justiţie, Viviane Reding, comisarul pentru Educaţie, Androulla Vassiliou, comisarul pentru Sănătate, Tonio Borg, dar şi preşedintele Traian Băsescu şi miniştri din mai multe ţări europene şi state candidate la UE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici