UDMR a anunţat în plenul Parlamentului că nu votează Guvernul

UDMR a anunţat, vineri, în plenul Parlamentului, că şi-a asumat rolul de opoziţie constructivă şi nu va vota noul Guvern.

345 afișări
Imaginea articolului UDMR a anunţat în plenul Parlamentului că nu votează Guvernul

UDMR a anunţat în plenul Parlamentului că nu votează Guvernul

Precizarea a fost făcută de deputatul UDMR Laszlo Borbely, care a spus că timp de 23 de ani UDMR a demonstrat că este credibilă şi a arătat că Uniunea va monitoriza activitatea Guvernului.

"Relaţiile majoritate - minoritate înseamnă o construcţie comună. Noi, cu 7%, niciodată n-o să putem realiza nimic dacă nu punem 44% sau 60% pentru a avea o decizie în Parlament", a spus Borbely.

El a apreciat drept "echilibrat" discursul ţinut de premierul desemnat Victor Ponta.

"Este un discurs spre reconciliere. Se pare că şi după 23 de ani avem nevoie de o anume reconciliere. Să vedem cum va funcţiona în practică", a opinat Laszlo Borbely.

El a vorbit şi de faptul că în 2012 a avut loc "o premieră fără precedent, primul-ministru a chemat UDMR pentru a forma Guvernul fără a avea nevoie de voturile UDMR".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici