Udrea: Alianţa cu UNPR va fi la nivel local, la nivelul fiecărei organizaţii

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat luni, după şedinţa BPN al PDL, că este convinsă că alianţa cu UNPR "va fi la nivel local, la nivelul fiecărei organizaţii".

306 afișări
Imaginea articolului Udrea: Alianţa cu UNPR va fi la nivel local, la nivelul fiecărei organizaţii

Elena Udrea (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax foto)

"Eu sunt convinsă că alianţa cu UNPR va fi la nivel local, la nivelul fiecărei organizaţii. Cât priveşte un protocol la nivel naţional sau o altă formulă de colaborare, punctul de vedere al PDL va fi exprimat în scurt timp. Punctul de vedere al UNPR l-am citit pe sms acum câteva minute. Sigur vom avea un parteneriat prin care ne susţinem reciproc candidaţii, iar la Bucureşti va fi această alianţă", a spus Elena Udrea.

Ea a făcut aceste precizări după ce a fost întrebată dacă va exista alianţă la nivel naţional între PDL şi UNPR sau aceasta va fi doar la nivelul Bucureştiului.

Elena Udrea a declarat, înainte de şedinţa BPN al PDL, că la alegerile din Bucureşti va exista un parteneriat al PDL cu UNPR, cele două partide urmând să-şi susţină reciproc candidaţii la primării.

Udrea a fost întrebată dacă lista candidaţilor la Bucureşti la primăriile de sector este definitivată. "La sectoare este definitivată. La Bucureşti vom avea cu siguranţă un parteneriat cu UNPR. UNPR are doi candidaţi, primari în funcţie foarte bine cotaţi, care vor fi şi candidaţi la sectoarele 2 şi 4. Înţelegerea de la Bucureşti între PDL şi UNPR va fi în sensul în care ne susţinem reciproc candidaţii la primării", a spus liderul PDL Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici